Published On: mar, Apr 21st, 2015

El centreaza, el da cu capul: Directorul Penitenciarului Braila “s-a numit” si in functia de sef Birou Resurse Umane

Share This
Tags

Situatie cel putin hilara la Penitenciarul Braila, unde directorul Mihaita Dinulescu a semnat o decizie prin “s-a numit” in functia de sef al Biroului resurse umane din cadrul institutiei. Dinulescu este detasat din mai 2014 de la Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti.

Conform propriei declaratii de avere, Dinulescu detine un teren extravilan de 3000 de mp, o casa de locuit, doua autoturisme, un depozit bancar de aproximativ 50.000 RON, obtinand un venit anual de 53.059 RON.

Un alt personaj controversat este Cornel Rău, directorul adjunct al Penitenciarului, detasat la sfarsitul anului trecut de la Penitenciarul Galati, dupa ce s-a constatat ca au fost introduse ilegal peste 2000 de telefoane mobile.  Iar telefoanele cu camere de filmat şi acces permanent la internet nu au fost folosite doar pentru amuzamentul deţinuţilor. Poliţia a descoperit că, în penitenciarul condus de Cornel Rău, era organizată una dintre cele mai mari reţele de escroci care au făcut sute de victime prin metoda “Accidentul”, potrivit Realitatea TV.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-