Published On: joi, Apr 9th, 2015

Echipa Romaniei pe locul 12 in clasamentul FIFA

Share This
Tags

FIFA_infobrailaEchipa nationala a Romaniei a urcat doua pozitii si ocupa locul 12 in clasamentul Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA) pe luna aprilie, dat publicitatii joi, clasare care reprezinta cea mai inalta treapta in ierarhia mondiala din ultimii 6 ani si 8 luni.

Ultima oara cand ''tricolorii'' s-au aflat mai sus a fost in august 2008, locul 11. Totodata, este pentru prima oara in 14 ani si 10 luni cand Romania este peste Italia (13) in ierarhia mondiala.

Progresul echipei Romaniei vine dupa victoria la limita inregistrata in fata Feroe, 1-0, la Ploiesti, in preliminariile EURO 2016.

Toate adversarele Romaniei din preliminariile EURO 2016, cu exceptia Finlandei, au urcat in clasament: Grecia a reusit un salt de trei locuri si este acum pe 24, Irlanda de Nord a urcat o treapta, fiind pe 42, Ungaria a urcat trei locuri, pana pe 43, Finlanda stationeaza pe 78, iar Feroe a urcat trei pozitii, fiind pe 102.

Primele doua locuri ale clasamentului sunt ocupate in continuare de campioana mondiala Germania, respectiv de vicecampioana Argentina, dar pe locul al Belgia treilea a urcat Belgia, care a depasit Columbia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-