Published On: lun, Apr 6th, 2015

Dragomir si Rotaru: Bunea Stancu a avut si realizari, nu doar greseli

Share This
Tags

Marian DragomirDeputatul PSD Marian Dragomir a comentat condamnarea la inchisoare cu executare a fostului sau sef politic, Gheorghe Bunea Stancu, afirmand ca "ii pare rau pentru orice persoana care ajunge intr-o astfel de situatie". Dragomir a mai aratat ca trebuie facuta "o analiza" pentru a vedea ca fiecare persoana "lasa in urma ei cateva realizari, dar mai face si greseli".

"Nu pot sa comentez deciziile instantei, ele se pun in aplicare. Uman, imi pare rau pentru orice persoana care ajunge intr-o asemenea situatie, dar trebuie sa facem o analiza, sa vedem ca fiecare persoana lasa in urma ei si cateva realizari, dar mai face si greseli, la un moment dat. Fiecare plateste pentru greseli si este incununat de succes, atunci cand are realizari”, a declarat deputatul.

Si senatorul Ion Rotaru, secretarul Organizatiei Judetene PSD, si-a exprimat opinia cu privire la condamnarea lui Stancu. Rotaru a mentionat ca "este regretabil ceea ce s-a intamplat", subliniind, ca si Dragomir, ca fostul baron "a avut si realizari, si lucruri bune pe care le-a facut".

"Bunea Stancu a avut si realizari, si lucruri bune pe care le-a facut, a facut si greseli, iar pentru una din ele plateste, probabil. Nu am alt comentariu, va dati seama ca nu pot sa ma substitui la ce a hotarat instanta”, a spus senatorul social-democrat.

Rotaru a mai precizat ca trimiterea lui Stancu dupa gratii afecteaza imaginea PSD Braila si ca "nu poti sa iesi foarte intarit dintr-o asemenea situatie".
Reamintim faptul ca, joi, fostul presedinte al Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, a fost condamnat, de Curtea de Apel Bucuresti, la 3 ani de inchisoare cu executare, in dosarul "Mita la PSD", acesta fiind incarcerat la Penitenciarul Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-