Published On: mie, Apr 22nd, 2015

Dragomir (PSD): Razboiul Draghincescu-Danaila se da pentru alegerile din 2016

Share This
Tags

Marian DragomirDeputatul PSD Marian Dragomir crede ca razboiul dintre liberalii Simona Draghincescu si Alexandru Danaila poate fi privit “atat prin prisma incompatibilitatilor din trecut, dar mai ales in ceea ce priveste concurenta interna dintre membrii PDL si PNL”.

Social-democratul afirma ca fostii democrat-liberali si membrii proveniti din vechiul PNL se bat pentru candidaturile pentru functiile de presedinte CJ si Primar, dar si pentru component si distributia pe listele de consilieri, preconizand ca lupta va deveni mai intensa cu cat se apropie alegerile locale din 2016.

“Ramane de vazut daca doamna Draghincescu va fi îndepărtată, exclusă sau fortata sa plece din partid, iar lupta din interiorul PNL trebuie privita in perspectiva alegerilor locale si nu doar in baza unor declaratii de moment”, a concluzionat Dragomir.

Reamintim faptul ca, in ultimele zile, in interiorul PNL s-a declansat un conflict intre consilierul local Simona Draghincescu si viceprimarul Alexandru Danaila, Draghincescu acuzandu-si colegul de partid ca nu este strain de fabricarea dosarului penal in care aceasta este cercetata de catre procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila.

“Nu trebuie sa o zic eu, in mod particular, ca USL traieste la Braila, o vede orice cetatean de buna credinta. Atata timp cat nu o alta majoritate l-a sustinut pe viceprimarul Danaila in functie,  ci tot USL, tot PSD si PNL. Este clar! Modul in care se iau deciziile in Consiliul Local, n-ati sesizat ca tot asa este? Suntem 25 la 2. Nu s-a schimbat nimic de pe vremea cand functiona USL, din 2012 si pana acum, ca tot asa votam: eu cu domnul Fusea intr-un fel, restul, in alt fel”, a afirmat consilierul local.

Comentarii

comentariu

About the Author