Published On: mie, Apr 8th, 2015

Draghincescu: E total neadevarat ca doar Bunea Stancu e singurul vinovat. Manipulatorii au convins cetatenii ca asa este

Share This
Tags

Simona Draghincescu 1Consilierul local Simona Draghincescu (PNL) a precizat, referitor la declaratiile parlamentarilor PSD Ion Rotaru si Marian Dragomir, care au vorbit, intr-o conferinta de presa, despre realizarile si greselile lui Gheorghe Bunea Stancu, ca cei care i s-au opus fostului baron in interiorul partidului, cand acesta era inca la butoane, pot fi numarati pe degete, intrebandu-i pe cei doi daca ii mustra constiinta.

“Sa fim o musca ca sa vedem ce zic in fata presei si cam ce discuta intre ei in realitate! Distractie mare! Ori va mustra constiinta? Dar ce, aveti constiinta? Personal nu cred! Ii numeri pe degete pe cei care i s-au opus pe fata lui Stancu, in interiorul PSD-ului sau USL-ului. Restul stateati si asteptati sa va mai dea cate o ciozvarta sau firimitura de la "bucatele" publice si decizionale pe care acesta pusese stapanire. Ce-ar mai fi sa vorbeasca Stancu si sa spuna cui si cat a dat!”, a mentionat Draghincescu pe o retea de socializare.

Fostul candidat independent la Primarie a adaugat faptul ca nu numai Bunea Stancu a dat bani publici firmelor sale sau celor “de casa”, vorbind despre “complici” fara de care fostul sef al CJ “nu ar fi putut face nimic”.

“Doar nu crede cineva ca numai Stancu este singurul vinovat, cu toate ca manipulatorii si dezinformatorii asta incearca sa acrediteze de ani buni. Daca mergi pe strada si vorbesti cu cetatenii chiar au reusit, numai Stancu-i vinovat, lucru total neadevarat! La propaganda comunista sau a PCR, unii sunt premianti, ca doar numai asta au facut toata viata”, a mai spus consilierul PNL.

CITESTE SI

Dragomir si Rotaru: Bunea Stancu a avut si realizari, nu doar greseli

Comentarii

comentariu

About the Author