Published On: mar, Apr 21st, 2015

Draghincescu divorteaza de partid. Ii acuza pe toti consilierii locali PNL ca voteaza cu PSD, ca-n vremea USL: “PSD si PNL il sustin pe Danaila”

Share This
Tags

Simona-Draghincescu copyLiberala Simona Draghincescu (ex-PDL) a dat de pamant cu colegii de partid care provin din vechiul PNL, acuzandu-i pe toti consilierii locali PNL, in afara lui Marian Fusea – si el fost democrat-liberal, ca voteaza alaturi de PSD, “ca in vremea cand functiona USL”.

Draghincescu nu l-a iertat nici pe viceprimarul liberal Alexandru Danaila, pe care in urma cu cateva zile l-a acuzat ca nu este strain de “fabricarea” dosarului penal in care este cercetata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, dupa ce DNA si-a declinat competenta.

“Eu votez cum imi dicteaza mie constiinta si cele 20.000 de persoane care m-au votat. Eu n-am luat 20.000 de voturi ca sa votez cum imi dicteaza unul de la partid, in niste hotarari pe care eu le consider ilegale. Nu are nicio importanta pentru mine ce doreste sa se intample cineva. Cum o sa votez eu vreodata bugetul de venituri si cheltuieli al municipiului Braila, daca eu, din 2012, il consider ilegal sau cum ar putea sa voteze impotriva PNL, care l-a considerat legal mereu?”, a declarat Simona Draghincescu in cadrul unei conferinte de presa.

Toate aceste declaratii publice vin dupa o sapatamana de atacuri fara precedent la adresa viceprimarului Danaila. Si viceprimarul i-a dat replica consilierului local, spunand ca atacurile respective pot fi puse in contextul in care Draghincescu vede in persoana sa un posibil contracandidat la o functie publica.

Fostul candidat independent la Primarie pare sa se fi rupt definitiv de PNL, desi aceasta nu a criticat componenta democrat-liberala a partidului. Simona Draghincescu a afirmat ca “orice cetatean de buna credinta poate vedea ca USL traieste la Braila”, vorbind despre ramanerea in functie a vicelui Danaila, dar si despre modul unitar de vot a alesilor locali liberali si social-democrati din Consiliul Local Municipal.

“Nu trebuie sa o zic eu, in mod particular, ca USL traieste la Braila, o vede orice cetatean de buna credinta. Atata timp cat nu o alta majoritate l-a sustinut pe viceprimarul Danaila in functie,  ci tot USL, tot PSD si PNL. Este clar! Modul in care se iau deciziile in Consiliul Local, n-ati sesizat ca tot asa este? Suntem 25 la 2. Nu s-a schimbat nimic de pe vremea cand functiona USL, din 2012 si pana acum, ca tot asa votam: eu cu domnul Fusea intr-un fel, restul, in alt fel”, a mai adaugat consilierul local.

Comentarii

comentariu

About the Author