Published On: Soare, Apr 19th, 2015

Draghincescu despre Danaila: E hilar ce a spus! El cu USL – la pozitia 5, eu independenta

Share This
Tags

Danaila AlexDupa ce l-a acuzat pe viceprimarul Alexandru Danaila ca nu este strain de fabricarea dosarului penal in care este cercetata de procurori, consilierul local Simona Draghincescu (PNL) continua asaltul asupra colegului de partid, care a declarat ca singura sa vina este accea ca, in calitate de viceprimar, a furnizat “documente si informatii” Politiei, solicitate pentru efectuarea cercetarilor care o privesc pe Draghincescu.

Simona Draghincescu (14)Consilierul local l-a ironizat pe Danaila, sustinand ca, desi liberalul a precizat ca Draghincescu vede in persoana sa un posibil contracandidat la o functie publica, intre cei doi exista mari diferente. Afirmatia viceprimarului a fost catalogata ca fiind “hilara” de fostul candidat independent la Primarie.

“Cat priveste o eventuala competitie a mea cu domnia sa pot spune ca e hilara afirmatia, pentru ca eu am candidat singura impotriva USL-ului in iunie 2012, nu pe listele USL la pozitia 5. Bine ca sunt doar 27 de pozitii pentru consilieri! Nu m-am speriat si nici nu mi-am facut nicio problema in iunie 2012 din aceasta cauza si nici n-o sa-mi fac vreodata”, a precizat Simona Draghincescu

Mentionand ca Danaila este ca si copilul sau, Draghincescu a mai subliniat faptul ca se gandeste daca o sa mai candideze la Primarie, conditia principal fiind ca echipa sa considere ca impreuna vor avea “cele mai mari sanse in obtinerea unui rezultat bun pentru cetateni, in baza unor proiecte viabile”

Reamintim faptul ca Simona Draghincescu a declarat, in urma cu doar cateva zile, ca dosarul penal deschis pe numele sau este “fabricat” de catre “anumite grupuri de interese”, iar viceprimarul Danaila nu ar fi strain de acest fapt, liberalul negand vehement acest fapt.

CITESTE SI…

Furtuna in PNL! Vicele Danaila ii da replica Simonei Draghincescu: E problema domniei sale daca vede in mine un contracandidat

Comentarii

comentariu

About the Author

-