Published On: mie, Apr 15th, 2015

Doi batrani, iubiti in tinerete, s-au casatorit cand s-au regasit dupa 52 de ani

Share This
Tags

iubiti_copilarieUn cuplu a carei logodna a fost distrusa din cauza serviciului militar s-a casatorit dupa ce cei doi parteneri s-au reintalnit după 52 de ani. Pat si John s-au intalnit prima oara cand aveau 19, respectiv 20, dar au ajuns sa fie sot si sotie de abia la 70 de ani.

John avea 20 de ani cand s-a indragostit de Patricia, care avea pe atunci 19 ani, in orasul natal din nord-vestul Angliei, Maryport.

Cei doi s-au logodit la scurt timp, iar John a decis sa se inroleze in armata in 1963. A fost insa trimis in Gambia, in Africa, de unde nu avea cum sa sune sau sa trimita scrisori. Evident, relatia a avut de suferit si John si Pat s-au despartit. Cei doi au cunoscut alti oameni, s-au casatorit si au avut copii, desi au continuat sa se intrebe ce s-a intamplat cu celalalt, potrivit mirror.co.uk.

Pat s-a casatorit cu un alt barbat din orasul natal si a avut doua fete. In ultimii ani, Pat a ramas singura si s-a gandit mereu la John: "L-am iubit mereu. Am fost distrusa cand ne-am despartit".

John in schimb s-a mutat, dupa ce a revenit din Africa, in Irlanda de Nord cu prima sotie. S-a stabilit din nou in Anglia cu a doua sotie, cu care a fost casatorit timp de 35 de ani, pana femeia a murit in urma cu patru ani. El are doua fete si un fiu.

Dupa 52 de ani, o intamplare i-a adus din nou impreuna pe fostii iubiti. John s-a intalnit, din pur noroc, cu fata lui Pat, Julie.

Fara sa stea pe ganduri, cei doi s-au casatorit si acum locuiesc impreuna in orasul natal. Pat a spus ca e "un vis devenit realitate" faptul ca s-a casatorit cu John in sfarsit.

"Si-a iubit sotul, mi-am iubit sotia, dar asta e soarta. A fost o sansa la un milion ca m-am intalnit cu Julie. Daca nu vorbeam cu ea, nu eram aici. Avem multe de recuperat", a adaugat si John.

Comentarii

comentariu

About the Author

-