Published On: Soare, Apr 19th, 2015

De azi, elevii din Braila vor primi si corn, dupa ce, 8 luni, li s-a dat doar lapte

Share This
Tags

lapte-corn infobrailaDupa 8 luni de la inceperea anului scolar, timp in care nu au primit cornul oferit prin programul guvernamental “Lapte si corn”, aproximativ 32.000 de elevi braileni vor avea din nou pe banci, incepand de astazi, produsul de panificatie.

Consiliul Judetean Braila a lansat licitatia privind achizitia laptelui si cornului la inceputul lunii iulie 2014, iar luna urmatoare a fost programata deschiderea ofertelor.

Pentru “lapte” s-a inscris o singura firma si toata procedura a mers snur, la “corn” lucrurile s-au impiedicat de numeroasele contestatii. Firma care a castigat initial licitatia, “Management Objectives” a fost declarata castigatoare si dupa solutionarea licitatiilor. Castigatorul initial a fost “Management Objectives” Bucuresti, avand asociata firma “Vel Pitar” din Ramnicu Valcea si subcontractant SC “Velrom” din Targoviste, iar in final, dupa luni de zile de contestatii, rezultatul a ramas acelasi.

Pentru ca s-a fript cu ciorba, acum Consiliul Judetean sufla si in iaurt, organizand in perioada imediat urmatoare licitatia pentru anul scolar 2015-2016, pentru sa nu mai aiba loc astfel de surprize neplacute.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-