Published On: joi, Apr 23rd, 2015

Cum se purta Marioara cu fiica ei! Mitoseru rupe tacerea!

Share This
Tags

Prietenii s-au strans in jurul Oanei Zavoranu, dupa decesul mamei sale, numai unul a ales sa stea la distanta. Mihai Mitoseru se simte neputincios in aceasta situatie si ii vine greu sa faca un pas, mai ales ca a cunoscut-o foarte bine si pe Marioara.

Sufletul Marioarei nu apuca sa se odihneasca in urma controverselor care se tin lant dupa inmormantarea ei. Desi probabil ca a primit din Ceruri iertarea Oanei, exprimata a doua zi dupa ce a murit, raposata continua sa starneasca valuri de discutii, dezbateri si chiar scandaluri, iar aici ne referim la noul razboi dintre Zavo si Corneliu Vadim Tudor. Totusi, mai sunt persoane in anturajul vedetei care au si cuvinte frumoase la adresa Marioarei, iar Mihai Mitoseru este unul dintre ei, barbatul acceptand sa ne povesteasca o serie de amintiri ce au vechime de mai bine de un deceniu.

In mod surprinzator, Mitoseru a ales sa stea departe de Oana, in aceasta perioada, mai cu seama ca si el a trecut printr-o tragedie atunci cand logodnica lui a murit. Insa, ii face mare placere sa vorbeasca despre Oana si despre mama ei, mai cu seama ca intre el si Zavo a fost, la un moment dat, un inceput de idila transformat acum intr-o frumoasa prietenie:

“Normal ca am cunoscut-o pe Marioara, faceam petreceri impreuna, mergeam la ea acasa. Ea si Oana aveau o relatie foarte buna, ii facea poftele, se intelegeau foarte bine inainte sa aiba loc cearta aia intre ele. Eu vorbesc de lucruri care se intamplau acum 14 ani. Ce vremuri erau, ce bine ne distram, Oana cred ca era la TVR 2 pe vremea aia. Era si Duban in gasca cu noi, eram multi si ne distram bine”, a declarat Mihai, pentru CANCAN.ro.

Comentarii

comentariu

About the Author

-