Published On: Soare, Apr 26th, 2015

Cum a salvat Dragusanca o femeie dintr-un accident rutier

Share This
Tags

I se pot reprosa multe, dar nu si faptul ca n-ar fi un om saritor. Bianca s-a specializat in acordarea primul ajutor, in trafic, si ne-a povestit cum, in urma cu o spatamana, a salvat viata unei femei, dintr-un accident de masina.

Martor al unui eveniment tragic, Bianca Dragusanu a innebunit de furie ca a asistat la un accident de masina si ca eforturile sale de a acorda primul ajutor au fost zadarnice. Totul s-a intamplat saptamana trecuta, in drum spre Valcea, cand un barbat si-a pierdut viata in urma unui accident grav.

Tragicul accident despre care am vorbit mai sus nu a fost singurul in care Bianca s-a implicat ca sa ajute. Recent, vedeta a salvat viata unei femei care a facut un accident chiar in buricul Capitalei, ajutata si de alti participant la trafic la fel de binevoitori ca si ea.

“Nu-mi place sa ma laud, cred ca am destul de multa tarie in mine si nu ma pierd cu firea si am puterea sa ofer ajutor unui om. Din nefericire, am fost pusa in acaesta situatie si m-am descurcat. Nu a fost primul accident la care am asistat. Saptamana trecuta, am vazut pe Barbu Vacarescu o masina rasturanata, era o femeie la volan, masina statea intr-o parte. Impreuna cu alti oameni m-am dus sa imping masina, sa cada inapoi pe patru roti. Lumea era forate socata ca am facut eu gestul asta. Da, au oprit si altii ca sa ma ajute, dar toti erau socati ca eu fac chestia asta. Uite, despre asta nu vorbeste nimeni”, a declarat Bianca, pentru CANCAN.ro.

Comentarii

comentariu

About the Author

-