Published On: joi, Apr 30th, 2015

Circ pe bani publici in CJ. Nita, despre Nechita: Este un nesimtit! / Nechita: Vrea sa distruga transporturile!

Share This
Tags

nechitaDesi vechile conflicte dintre consilierul judetean Nicu Nita (PSD) si consilierul Ovidiu Nechita (PNL) pareau a fi inchise, in cadrul sedintei Consiliului Judetean de joi, 30 aprilie, cei doi au avut din nou un schimb dur de replici, de data aceasta pe tema transportului public de calatori din judet.

Scandalul a plecat de la solicitarea PNL de a-si schimba reprezentantul in Comisia de Transporturi a CJ, respectiv inlocuirea lui Alfredo Pascale cu Marian Sirbu, la care Nita, seful Comisiei, s-a opus cu vehementa. PSD-istul a cerut sa nu fie modificata componenta comisiei, motivand ca "merge bine".

nicu Nita CJPresedintele CJ, social-democratul Viorel Mortu, a fost de acord cu propunerea liberalilor, fapt care l-a iritat si mai mult pe consilierul judetean PSD.

In acel moment, Ovidiu Nechita, fost sef interimar al Consiliului intr-o perioada in care a avut schimburi de replici mai mult decat necivilizate cu Nicu Nita, a intervenit in discutie, aratand ca acesta se opune schimbarii lui Pascale cu Sirbu pentru ca "vrea sa distruga transporturile", mentionand ca Marian Sirbu este un specialist in domeniu.

"Eu nu am ce discuta cu acest…coleg. De la PDL e domnul Pascale. Domnul Nechita a intrat in campania electorala. Este o obraznicie curata! Este un nesimtit", a spus Nita.

In cele din urma, dupa cateva minute bune de circ, si cu votul lui Nicu Nita (!!!), Marian Sirbu a devenit membru al comisiei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-