Published On: joi, Apr 9th, 2015

Ce fac parlamentarii braileni de Paste? Boboc, innebunit dupa carnea de oaie / Dragomir o detesta

Share This
Tags

Parlamentarii braileni spun ca de Paste stau impreuna cu familiile lor, gusta mancaruri traditionale si merg la biserica pentru a lua Lumina.  

Deputatul Mihai Tudose (PSD), a declarat ca in noaptea de Inviere va merge la una dintre bisericile din oras, iar a doua zi va fi alaturi de familie, in jurul mesei de Paste: “Mereu mi-am facut sarbatorile cu familia, acasa. De azi, vin la Braila.”

Marian DragomirImpartit intre Braila si Chiscani, deputatul Marian Dragomir (PSD) va sta alaturi de sotie, copii si bunici, insa nu va manca friptura de miel: “Nu imi place gustul mielului. In schimb, compensez cu oua, cozonac.” Dragomir spune ca noaptea de Inviere il va prinde la biserica din Chiscani, “ca in copilarie”.

Boboc (9)Senatorul Catalin Boboc (PNL), seful Comisiei Juridice din Senat, “innebunit” dupa carnea de oaie, isi va petrece sarbatorile “acasa, cu familia” si va lua Lumina Sfanta de la Biserica “Sf. Nicolae”. Colegul sau de partid, deputatul Vasile Varga va fi inconjurat de copii si nepoti, iar in noaptea de Inviere va fi la Biserica “Sf. Gheorghe”.

Fostul ministru al Transporturilor, deputatul Alexandru Nazare (PNL), va sta “cu familia si cu apropiatii”, la fel cum face in fiecare an: “Ma duc la biserica intotdeauna. De Paste, in fiecare an, am acelasi program”.

silviu petreaUNPR-istul Dorin Petrea si-ar fi dorit sa plece din oras de Paste, insa “niste probleme” i-au dat planurile peste cap. Deputatul va ciocni oua si va manca friptura de miel impreuna cu sotia si copii, iar Lumina o va aduce in casa de la Biserica Greaca.

Deputatul Marioara Nistor (UNPR), senatorul Mihai Danut (PC) si senatorul Ion Rotaru (PSD) nu au putut fi contactati pentru a ne spune unde vor petrecere sarbatorile pascale.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-