Published On: lun, Apr 20th, 2015

Carnea rosie contribuie la aparitia cancerului mamar

Share This
Tags

Femeile ar trebui de acum sa se gandeasca mai serios inainte sa puna in farfurie carne rosie, scrie remedii-naturiste.org. Pentru ca, spre deosebire de barbati, la noi exista un risc suplimentar. Sansele de a face cancer la san sunt de 74 % in cazul persoanelor consumatoare de carne de porc.

Potrivit unor cercetari, cel mai indicat este sa reduci consumul de carne rosie afumata sau la gratar la o singura data pe saptamana. Pe de alta parte, s-a dovedit ca pestele sau puiul, oricum ar fi preparate, nu prezinta nici un risc de a dezvolta aceasta afectiune.

Sub nici o forma, nu trebuie omise legumele sau fructele, alimente ce se incadreaza perfect in orice dieta si care asigura un echilibru organismului. Alimentatia sanatoasa ne ajuta sa avem un plus de energie si ne da un tonus mai bun.

Daca nu te-a pus pe ganduri acest articol si nu vrei in ruptul capului sa renunti la alimentul tau preferat, incearca macar sa reduci cantitatea de carne rosie. Totusi, este vorba despre sanatatea ta!

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-