Published On: mie, Apr 15th, 2015

85 de braileni, castigatori la Loteria Bonurilor. Vezi ce suma din premiu va castiga fiecare posesor de bon

Share This
Tags

bon-fiscal- infobraila40 de braileni si-au  revendicat castigurile la Loteria Bonurilor chiar in prima zi dupa extragere, insa cu siguranta numarul norocosilor va creste, de vreme ce termenul de revendicare a premiului este de 30 de zile. Ieri, alti 45 braileni s-au prezentat la sediul ANAF, anuntand ca sunt castigatori la prima editie a Loteriei Bonurilor.

Deocamdata nu se cunoaste numarul total de castigatori, insa cert poate depasi 5.000. Visa a anuntat ca pe data de 7 februarie doar pe cardurile lor s-au efectuat peste 2000 de tranzactii intre 6 lei si 6 lei si 99 de bani. Daca punem si tranzactiile cash si cele cu carduri Mastercard putem ajunge cu usurinta la peste 5000 de bonuri castigatoare, insa ramane de vazut cati romani le-au si pastrat.

Fondul total de premiere se ridica la 1 milion de lei , adica aproximativ 225.000 de euro. La 1000 de castigatori premiul ar fi de 1000 de lei pe bon. In schimb, la 5000 de bonuri castigul pe bon coboara la 500 de lei. Sumele se impoziteaza bineinteles cu 16%. Fiscul va vira banii in conturile castigatorilor cel tarziu pe 2 iulie.

Prima extragere din cadrul loteriei bonurilor fiscale a avut pe 13 aprilie, fiind luate in considerare bonuri pentru cumparaturi platite cu cardul, bonuri de masa sau numerar. In urma extragerii au fost declarate castigatoare bonurile fiscale in valoare de 6 lei emise pe data de 7 februarie.

Persoanele care au bonuri castigatoare isi pot revendica premiile in maxim 30 de zile de la data extragerii. Plata castigurilor va fi facuta de Ministerul Finantelor in termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor. Loteria va fi organizata lunar, in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni, pentru luna anterioara, dar va putea fi organizata si ocazional, de Sarbatori.

Comentarii

comentariu

About the Author

-