Published On: mie, Apr 22nd, 2015

4 tineri din Vadeni au furat sute de metri de cablu de telefonie

Share This
Tags

In urma investigatiilor si cercetarilor desfasurate de catre politistii Postului de Politie Comunal Vadeni si Sectiei 1 de Politie Rurala Braila, pe data de 21 aprilie, au fost identificati R.Ionut, de 18 ani, R.Iulian, de 21 de ani, T.Catalin, de 27 de ani si A.Emil, de 35 de ani, toti din satul Baldovinesti, comuna Vadeni, care erau suspectati de savarsirea mai multor furturi de cablu telefonic, apartinand unei societati de telefonie.

Infractiunile au fost comise in perioada 3-20 aprilie 2015, cand cele patru persoane ar fi sustras de pe stalpii stradali, din localitatea Baldovinetti, 506 metri de cablu de telefonie. Aceste cauze au fost inregistrate, initial, cu autori necunoscuti.

Politistii au mai stabilit ca suspectul de 27 de ani, in luna decembrie 2014, ar fi sustras o bormasina, un flex si un polizor electric din imobilul unui consatean, si aceasta fapta fiind inregistrata cu autor necunoscut la acea data.

Dosarele intocmite fata de cei patru, pentru infractiunea de furt, au fost inaintate Parchetului cu propunere de continuare a urmaririi penale.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-