Published On: Soare, Apr 19th, 2015

1000 de braileni vor ramane doua zile fara gaz

Share This
Tags

Aproximativ 1.000 de braileni din cartierul Viziru I nu vor avea gaz metan de luni, 20 aprilie, ora 08.30 si pana a doua zi, ora 20.00. Distrigaz Sud Retele va desfasura in aceasta perioada mai multe lucrari de mentenanta in zona. Afectata de lucrari va fi si Scoala “Vasile Alecsandri”.

"În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice că toate aparatele care funcţionează pe bază de gaze naturale sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe. În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale. Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri de siguranţă, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul de telefon 0236 928.", se precizeaza în comunicatul societatii.

Zona afectata de lucrarile Distrigaz: Aleea Culturii, Aleea Metalurgiei, Aleea Ştiinţei şi strada Grigore Alexandrescu, fiind astfel afectaţi cei circa 1.090 abonaţi casnici şi non-casnici care locuiesc în zonă, mai precis blocurile 8, 9, 10, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 şi 43.

Comentarii

comentariu

About the Author

-