Published On: vin, Mar 6th, 2015

VIDEO Braileanul Cornel Amza, zis “Soricel”, un apropiat al gruparii “Catali”, retinut pentru proxenetism

Share This
Tags

AmzaCornel Amza, zis "Soricel", in varsta de 37 de ani, un apropiat al gruparii "Catali", a fost retinut, joi, de politistii braileni, dupa ce, in urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca barbatul a inlesnit, in perioada 2012-2014, practicarea prostitutiei de catre trei tinere, obtinand in acest mod peste 300.000 de lei.

Cele trei femei, cu varste cuprinse intre 23 si 35 de ani, si-au vandut trupurile in Spania si Elvetia, din aceasta "afacere" Amza castigand peste 60.000 de euro, dintre care aproximativ 7.000 de euro au fost ridicati de oamenii legii in vederea cercetarilor.

De asemenea, s-a dispus masura sechestrului pe un teren, un imobil, unde este si sediul unei societati comerciale – o spalatorie de pe Soseaua Buzaului, precum si pe un autoturism.

Numele lui Amza mai apare intr-un dosar de proxenetism, trafic de persoane si spalare de bani, acesta si Radu Bogateanu, alias "Romica Catali"-liderul interlopilor din Varsatura, fiind saltati de procurorii DIICOT la sfarsitul lui 2014, insa au fost pusi in libertate de judecatori.

Braileanul va fi prezentat vineri Parchetului de pe langa Tribunalul Braila cu propunere de arestare preventiva.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-