Published On: vin, Mar 6th, 2015

VIDEO BRAILA ANULUI 2015 Un batran din Lacu-Dulce doarme cu hoitul unui caine intr-o cocioaba

Share This
Tags

Un brailean cu semipareza, in varsta de 66 de ani, este nevoit sa doarma, alaturi de hoitul unui maidanez, intr-o cocioaba mizera din cartierul Lacu-Dulce, care in niciun caz nu poate fi numita locuinta

Vasile Stoian a ajuns in aceasta situatie dupa ce sotia i-a murit in urma cu mai bine de o luna din cauza frigului, batranii neavand bani sa-si poata cumpara lemne.

Dupa decesul consoartei, batranul s-a mutat la unul dintre copii, insa, zilele trecute, acesta i-a cerut sa plece, spunandu-i sec ca nu-l mai poate intretine. Lasat pe drumuri de propriul copil, nea Stoian s-a intors la casuta din Lacu-Dulce, insa a gasit o ruina.

Locuinta a fost devastata de hoti, iar in mijlocul singurei camere in care se poate locui, braileanul a gasit cadavrul unui caine. Pentru ca nu l-a putut lua singur de acolo, a fost nevoit sa doarma langa hoit.

Joi, nemaisuportand mirosul si mizeria care au pus stapanire pe casa, nea Stoian a apelat la un vecin pentru a-l ajuta sa faca curatenie. Ingrozit de ce a vazut, vecinul a sunat la 112, sperand ca va reusi sa-l salveze din acel iad pe batran.

Doi reprezentanti ai Directiei de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Braila au ajuns la fata locului, au analizat situatia si au pormis ca in cateva zile ii vor gasi barbatului suferind un loc intr-unul dintre caminele municipalitatii.

Pana atunci insa, Vasile Stoian va fi ingrijit de vecinii inimosi care nu-l mai lasa sa doarma in acea cocioaba, mai ales ca meteorologii au anuntat ca de vineri incep ninsorile.

Comentarii

comentariu

About the Author

-