Published On: lun, Mar 2nd, 2015

Viceprimarul orasului Insuratei, declarat INCOMPATIBIL. Alexandru a parasit PDL pentru PSD, in timpul Ordonantei 55

Share This
Tags

primaria_insurateiViceprimarul orasului Insuratei, Alexandru Paul Stefan (PSD), a incalcat regimul juridic al incompatibilitatilor ca urmare a exercitarii simultane de functii si calitati, incalcand astfel dispozitiile articolului 87 din Legea nr. 161/2003.

Mai precis, vicele este acuzat de ANI ca s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 29 iunie 2012-8 septembrie 2014, intrucat a detinut simultan cu functia de viceprimar si functia de administrator al unei societati comerciale (SC Prefix Impex SRL).

Contactat telefonic de jurnalistii Infobraila, Alexandru a declarat ca o sa conteste decizia Agentiei Nationale de Integritate, mentionand ca SC Prefix Impex SRL nu a avut contracte cu Primaria Insuratei sau cu institutii din subordinea acesteia.

"Daca asa a decis ANI. Acum aflu de la dumneavoastra! Am sa contest. Eu unul nu am stiut ca incalc legea. Am intrebat daca e bine ce fac, insa nu mi s-a zis nimic. Firma e in faliment, vrem sa o inchidem si nici macar nu a avut contracte cu statul", a marturisit vicele.

Conform propriei declaratii de interese din 2014, social-democratul detine 50% din actiunile SC Prefix Impex SRL, societate care se ocupa de comertul cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare.

Ales pe listele PDL, la sfarsitul lui 2014, in timpul "Ordonantei traseistilor", viceprimarul Alexandru a trecut in barca social-democratilor, impreuna cu primarul Gheorghe Ionel. 

Comentarii

comentariu

About the Author