Published On: lun, Mar 16th, 2015

Un brailean a murit inecat intr-un parau de 30 de cm

Share This
Tags

pescar mortUn barbat, in varsta de 56 de ani, din Surdila Greci si-a pierdut viata intr-un mod de-a dreptul stupid. Dupa ce a baut mai multe pahare de alcool, braileanul s-a dus la pescuit pe un afluent al raului Buzau, care trece pe raza comunei.

Pe malul apei, care nu avea mai mult de 30 de cm adancime, alaturi de el se aflau mai multi localnici. Dupa ce a aruncat de cateva ori undita in parau, barbatul a cazut brusc de pe scaunul pe care statea, cu fata in apa.

Ceilalalti pescari au privit fara sa intervina cum acesta se ineaca, la doar 30 de metri aflandu-se chiar fostul sef de post din localitate. O singura persoana a sarit sa-l salveze pe barbat, vacarul satului, care are un handicap locomotor.

Dupa ce a fost scos din parau, echipajul de pe ambulanta, sosit la fata locului, a incercat timp de 40 de minute sa il resusciteze, insa manevrele s-au dovedit zadarnice.    

Corpul neinsufletit al pescarului a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei, urmand sa fie determinata cu exactitate cauza mortii.

Braileanul a lasat in urma o sotie si doi copii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-