Published On: vin, Mar 27th, 2015

Tudose (PSD) il “urecheste” pe primarul Simionescu: Sunt prea multi maidanezi in Braila

Share This
Tags

Mihai Tudose 1Presedintele PSD, deputatul Mihai Tudose, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca este de acord cu pozitia deputatului UNPR Marioara Nistor, care, in urma cu doar cateva zile, il atentiona pe primarul Simionescu ca "nu este normal ca cetatenii sa nu poata merge pe strada din cauza cainilor fara stapan".

Tudose considera ca autoritatile locale trebuie sa accepte ca maidanezii sunt o problema pentru Braila, transmitandu-i primarului Aurel Simionescu, prin intermediul presei, cum a tinut sa sublinieze, ca "numarul gropilor si al cainilor din oras sunt sensibil egale".

"Pozitia Marioarei Nistor este o critica constructiva. Si eu sunt de acord ca sunt prea multi maidanezi in oras. Eu cred ca domnul primar a ascultat ce a spus doamna Nistor. Maidanezii sunt o problema. Trebuie sa acceptam ca avem o problema", a declarat parlamentarul.

Social-democratul a mai precizat ca "e o problema sa iesi seara din casa, inclusiv in zonele centrale" si ca autoritatile ar trebui sa adopte "o decizie radicala" cu privire la aceasta situatie.

Comentarii

comentariu

About the Author