Published On: joi, Mar 26th, 2015

CAMPANIA “Spune tu, Braila!” Haideti sa-l punem pe prima pagina pe…

Share This
Tags

Braileni,

Va chemam alaturi de noi in cel mai ambitios proiect din presa locala a ultimilor 25 de ani, stiind ca v-ati saturat sa traiti intr-un oras chinuit de adevaruri nerostite si ca aveti atatea de spus incat daca ati vorbi toti o data chiar ati putea zdruncina sistemul corupt, nesimtit si nociv de care va loviti zi de zi, in diferite situatii.

S-a promis schimbare de atatea ori incat niciun  brailean nu mai crede ca va apuca ziua in care orasul va avea alta fata. Toate promisiunile politicienilor au ramas pe afisele elctorale, in timp ce voi v-ati lovit in continuare de nepasare, aroganta si cinism la fiecare pas. Ca sa fie clar din capul locului, toate partidele politice au vina lor si mai toti politicienii au pus umarul la ceea ce va nemultumeste si mahneste deopotriva. Nu aparam pe nimeni!

Haideti sa scriem impreuna despre tot ce credeti ca a facut si face rau Brailei, despre comportamente, atitudini si oameni.

Haideti sa il punem pe prima pagina a ziarului pe politicianul care ti-a inchis usa in nas, pe functionarul obraznic, pe vecinul caruia ii lipsesc cei 7 ani de acasa, pe politistul care nu intelege ca nimeni nu e mai presus de lege, pe infractorul de teama caruia arunci privirea peste umar atunci cand mergi pe strada, pe patronul care-si nedreptateste angajatii, pe soferul pentru care regulile de circulatie nu exista, pe toti cei care isi bat joc de lege, de bunul-simt si de Braila!

Suna-ne la 0239/612.211 sau trimite-ne un e-mail la contact@spunetubraila.ro / office@infobraila.ro si spune-ne ce crezi ca ar trebui sa afle toti brailenii!

«Spune tu, Braila!» este vocea brailenilor care nu inchid ochii si care nu isi pleaca vreodata capul in fata nimanui!

Daca avem curaj sa vorbim, nimeni nu ne va putea inchide gura!

Daca avem curaj sa aratam tot ce altii vor sa ascunda sub pres, nimeni nu ne va putea opri!

Comentarii

comentariu

About the Author