Published On: vin, Mar 6th, 2015

Razboi PSD-PC / Danut ii raspunde lui Damian: Mai bine in stratosfera decat cot la cot cu partea penala a PSD

Share This
Tags

Mihai-Danut-a-revenit-in-politicaSenatorul Mihai Danut, presedintele PC, i-a dat replica purtatorului de cuvant al PSD, Doru Damian, postand pe un site de socializare o fotografie in care Damian apare alaturi de fostul sef al CJ, Gheorghe Bunea Stancu, insotita de comentariul: "mai bine in stratosfera decat cot la cot cu partea penala a PSD sau dand picioare in gura jurnalistilor!".

Doru-Damian-e1302899851414 copyPostarea lui Danut vine la doar cateva ore dupa ce, in cadrul unei conferinte de presa, Doru Damian a spus despre senatorul PC ca se afla "undeva in stratosefra", nemaiavand contact cu realitatea.

Mihai Danut a aruncat primul piatra, atacandu-i, in urma cu o saptamana, pe liderii PSD care l-au criticat pe inspectorul scolar general Iulian Danielescu - trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu, pentru ca nu demisioneaza din functie.

"Sunt mirat dar si revoltat ca liderii PSD Braila invoca demisia de onoare in cazul Danielescu, in conditiile in care ei au asistat pasiv, sau poate nu, la faptul ca Gheorghe Bunea Stancu a distrus Braila timp de un deceniu", preciza la acel moment senatorul.

Damian, purt. de cuv. al PSD, ii face praf pe parlamentarii Petrea (UNPR) si Danut (PC): Sunt in stratosfera!

Comentarii

comentariu

About the Author