Published On: joi, Mar 19th, 2015

Primarul Chiscaniului, amenda penala pentru ca l-a batut pe un consilier local

Share This
Tags

CRACIUNPrimarul comunei Chiscani,UNPR-istul Ion Craciun, a fost condamnat de Tribunalul Braila la plata unei amenzi penale de 2.000 de lei pentru lovire sau alte violente, dupa ce in luna ianuarie 2014 l-a batut pe consilierul local PSD Octavian Gorgovan. Decizia nefiind definitiva, dosarul a ajuns la Curtea de Apel Galati.

In varsta de 66 de ani, primarul Chiscaniului este acuzat de procurori ca l-a lovit cu pumnul in zona fetei pe Gorgovan, fost candidat la functia de primar al comunei, dupa ce intre cei doi s-a iscat un conflict pe tema ordinii de zi a unei sedinte a Consiliului de Administratie a Scolii Gimnaziale din localitate.

Si primarul Craciun a fost lovit de consilierul PSD, conflictul avand loc in fata scolii, insa edilul, din motive necunoscute, a renuntat la plangerea penala pe care a facut-o dupa incident. La acel moment, Craciun declara pentru Infobraila ca a fost batut de PSD-ist, pe care il acuza ca a furat mai multe terenuri.

 "Nu se mai poate asa. Astazi am fost batut in scoala de catre Gorgovan. Eu il acuz public si am si documente ca el a furat terenuri. Este o intreaga mafie care nu doreste sa dezvaluie matrapazlacurile cu terenuri de pe raza comunei Chiscani. Si aici ma refer si la Padurea Stejarul", spunea edilul.

Razboiul dintre Craciun si Gorgovan este vechi, consilierul PSD, impreuna cu mai multi consilieri PP-DD, au demarat, la inceputul anului 2013, actiunea de demitere prin referendum a primarului. Atunci, s-au adunat 1.500 de semnaturi, numarul necesar pentru organizarea referendumului, numai ca mare parte erau false, lucru care a dus la anularea procedurii care ajunsese pe masa prefectului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-