Published On: vin, Mar 27th, 2015

Pensionarii braileni s-au imprumutat cu 1 milion de euro la CAR

PENSIONARI-INFOBRAILAPeste 18.000 de pensionari s-au imprumutat, anul trecut, de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Braila, iar de la inceputul lui 2015 aproximativ 1.500 de braileni iesiti la pensie au solicitat imprumuturi in valoare de 4 milioane RON. Valoarea totala a imprumuturilor acordate in 2014 depaseste 1 milion de euro.

CAR Braila este cea mai mare institutie financiara nebancara de tip CAR din întreaga tara, cu un efectiv de 45.000 de membri.

In ultimii ani, pensionarii au dat navala la ghiseele CAR, tinand cont ca dobanzile sunt mici, iar termenul de ridicare al imprumuturilor a scazut de la mai multe saptamani, la doar 1-2 ore, de la contractare. De asemenea, s-a cimentat practica vizitarii la domiciliu a persoanelor nedeplasabile de catre consilierul juridic al institutiei, in scopul solutionarii cererilor de imprumut ori de acordare a ajutoarelor nerambursabile.

Reprezentantii CAR au precizat pentru Infobraila ca se asteapta ca in perioada imediat urmatoare numarul solicitarilor de imprumuturi sa creasca simtitor, tinand cont ca se apropie Pastele.

De un astfel de imprumut poate beneficia orice pensionar -membru CAR, cu conditia sa aiba platite la zi contributiile catre institutie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-