Published On: joi, Mar 26th, 2015

Nicu Alifantis ataca dur Teatrul “Maria Filotti”: Mi-a facut foarte mult rau. N-ar fi rau sa invete de la teatrul din Galati

Share This
Tags

nicu alifantisIeri, cunoscutul cantaret Nicu Alifantis trebuia sa sustina un concert pe scena Casei Tineretului, eveniment al carui co-organizator era Teatrul “Maria Filotti”, insa, miercuri, artistul a anuntat ca a anulat evenimentul pentru ca au fost vandute doar 112 bilete, astfel cheltuielile depasind cu mult incasarile.

Imediat dupa ce Alifantis a facut publica anularea concertului, Teatrul “Maria Filotti” a dat publicitatii un comunicat in care anunta ca artistul a cerut anularea concertului “din cauza indisponibilitatii unui membru al band-ului”.

Alifantis a tunat si a fulgerat la adresa teatrului condus de Lucian Sabados, precizand ca motivul real pentru care concertul nu a mai avut loc este cel legat de numarul mic de bilete vandut.

“Teatrul din Brăila, în calitate de co-organizator, a ales varianta în care să facă publică o știre cum că mi-ar lipsi un om din trupă, făcându-mi cu asta foarte mult rău, lucru pentru care le mulțumesc, în loc să promoveze cum ar fi trebuit acest spectacol! “, a scris, ieri, Alifantis pe pagina personala de Facebook.

Mai mult decat atat, cantaretul, nascut in Braila, a mai adaugat ca “nu ar fi rau ca Teatrul “Maria Filotti” sa invete de la Teatrul Muzical “Nae Leonard” din Galati cum se vinde un spectacol”.

De cealalta parte, Lucian Sabados, managerul TMF a recunoscut ca motivul care aparea in comunicatul teatrului era unul fals, menit sa “menajeze orgoliul lui Alifantis”.

“Nicu, pentru ca imi este prieten, m-a sunat de luni seara (n.r. 23 martie) si mi-a spus ca vrea sa anuleze concertul. Eu l-am rugat sa astepte pentru ca la Braila exista practica cumpararii biletelor cu putin inainte de concert, insa nu a mai avut rabdare. Am incercat sa menajez orgoliul lui cu acest comunicat”, ne-a declarat Sabados.

Directorul teatrului regreta faptul ca Nicu Alifantis “face declaratii la nervi”, sustinand ca, probabil, brailenii nu s-au inghesuit la concertul lui Alifantis pentru ca artistul a umplut salile in orasul nostru in urma cu doar 1 an.

Comentarii

comentariu

About the Author

-