Published On: joi, Mar 19th, 2015

In 2016 incepe constructia podului peste Dunare

Share This
Tags

pod peste dunareMinisterul Transporturilor a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca executia lucrarilor la podul peste Dunare de la Braila va începe în primavara anului viitor, iar valoarea proiectului este estimata la peste 246 de milioane de euro.

Conform sursei citate, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale va anunta în perioada imediat urmatoare castigatorul licitatiei pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate pentru constructia podului.

In etapa urmatoare, CNADNR va derula procedura legala pentru încheierea contractului de executie a lucrarilor.

 "Proiectul, în valoare estimata la peste 246 de milioane de euro, urmeaza sa fie implementat în perioada de programare 2014-2020. Podul peste Dunare, asa cum a fost el testat în modelul national de transport ce sta la baza MPGT, urmareste fluidizarea fluxurilor de trafic auto din zonele Galati, Braila si Tulcea, având asigurate conexiunile la retelele de transport existente, precum si la viitorul drum expres, cuprins în Master Planul General de Transport, ce leaga orasele Galati si Tulcea, de judetul Constanta", se arata in comunicat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-