Published On: vin, Mar 6th, 2015

HC Dunarea a pierdut la 5 goluri pe teren propriu. Soare, good-bye!

HC Dunarea Braila nu este o echipa de moral. Ghinion si pentru ca, in mai putin de 24 de ore, noua conducere nu avea cum sa le insufle fetelor noastre ceea ce ei au cu siguranta de oferit: o vointa de fier! Dar, vorba militareasca spune cu  "stangul pe toba", deci nu este cazul ca suporterii sa dramatizeze infrangerea!
Reporterii Infobraila si-au dorit ca declaratia Danielei ratiu facuta ziarului nostru sa nu se adevereasca. "Sunt convinsa ca  la sfarsit ne vom bucura de victorie", a spus Daniela inainte de meci, iar pronosticul ei s-a adeverit.
Corona a fost echipa mai bine pregatita si cu un moral de exceptie vineri seara. Diferenta s-a facut in ultimul sfert de ora, dupa un joc care nu prevestea acest final. Un joc care le-a gasit pe brasovence intr-un neverosmil avantaj de cinci goluri inainte de pauza, 10-15, dar si cu o revenire spectaculoasa a Dunarii, care a punctat de trei ori la rand, ca apoi Czeczi sa egaleze in minutul 39. Din pacate, in minutul 48, Burcea i-a dat o lectie usturatoare lui Soare si si-a impins echipa tactic intr-un joc fara greseala concretizat prin sase goluri din faze fara cusur. Finalul, 26-31, nu a facut decat sa pecetluiasca un joc pierdut la antrenamente (lipsa tactica avansata in situatia de egalitate pe tabela) si in discutiile cu jucatoarele (lipsa evaluare sistemica in conditii de stres). Pe scurt, moralul si tactica ne-au adus infrangerea! Vinovat: Soare Sanda!
Corona este la a cincea victorie la rand in fata HC Dunarea si este foarte aproape sa nu ii mai scape un loc in primele trei.


Leni Voicu și Dana Rațiu s-au accidentat serios


Din nefericire, Elena Voicu si Daniela Ratiu s-au accidentat in repriza a doua a meciului si au parasit terenul purtate pe brate. De remarcat este faptul ca noua conducere este obligata sa faca un lucru care sa aduca HC Dunarea in randul echipelor care se respecta si care au la echipa un medic!


CASETA TEHNICA
HC Dunarea Braila-Corona Brașov 26-31 (11-15)
HC Dunarea Braila: Horjea 7 goluri, Moldovan 7 (3 din 7m), Czeczi 5, Perianu 3, Safta 1, Brot 1, Boldyreva 1, Gheorghe 1
Corona Brașov: Zamfir 7 goluri (2 din 7m), Chiper 6, Bradeanu 6 (1 din 7m), Hotea 6, Apetrei 2, Briscan 1, Pricopi 1, Rațiu 1, Dinca 1
Aruncari de la 7m: 4/3, respectiv 5/3
Eliminari: ASC Corona Brasov 4 x 2 min.

Comentarii

comentariu

About the Author

-