Published On: mie, Mar 25th, 2015

EXCLUSIV Silviu Radu A DEMISIONAT din Consiliul Judetean. ATAC la PNL: Opozitia nu se face cu “da-te jos, ca ma sui eu!”

Share This
Tags

Silviu RaduConsilierul judetean independent Silviu Radu, exclus din PDL in luna martie 2014, a demisionat, miercuri, din Consiliul Judetean, invocand faptul ca liderii noului PNL ameninta aparatul administrativ al institutiei ca va face plangere penala in cazul in care excluderea sa din CJ nu va fi pusa pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte.

Contactat telefonic, Radu a precizat ca PNL a transmis numeroase solicitari scrise CJ, prin care solicita ca acesta sa fie dat afara din Consiliu, desi fostul PDL-ist sustine ca a beneficiat de efectele Ordonantei 55.

"Eu am fost exclus din PDL si am contestat decizia partidului in instanta. In timpul procesului, pana sa se dea o hotarare definitiva, a venit Ordonanta 55 si eu am devenit independent. Au inceput sa ameninte aparatul CJ ca ii duce in penal daca nu sunt exclus, iar eu am ales demnitatea. Nu vreau sa atrag CJ intr-un circ si nici nu vreau sa fiu salvat de majoritatea din Consiliu, la fel cum nu accept sa fiu bataia de joc a minoritatii", a precizat Silviu Radu pentru Infobraila.

Aflat la mijlocul celui de al doilea mandat de consilier judetean, Radu a fost exclus din PDL, in 2014, dupa ce a intrat in conflict cu deputatul Alexandru Nazare, presedintele filialei, pe care l-a acuzat ca supune partidul propriilor interese.

Dupa demisia din CJ, Silviu Radu a lansat un nou atac extrem de dur la adresa noului PNL, despre care spune ca isi doreste doar "circ" pentru Braila.

"Orgoliile dreptacilor au dus la asta. Cei de pe Dreapta, in loc sa faca lucruri constructive pentru cetateni, isi rezolva nodurile din gat. Eu am demisionat, acum ar trebui sa fie linistiti cei de la noul PNL. Opozitia se face cu proiecte pentru cetateni, insa, la ei, in afara de "da-te jos, ca ma sui eu!", n-am vazut altceva. Ei au ales mocirla", a mai adaugat Radu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author