Published On: joi, Mar 12th, 2015

EXCLUSIV PRINT Catalin Chivu este OFICIAL seful Politiei Braila

Share This
Tags

catalin chivu (13)Inlaturat de la conducerea Politiei in aprilie 2011, printr-un ordin al ministrului Traian Igas, comisarul-sef Catalin Chivu a fost repus, miercuri, in functia de inspector-sef al Inspectoratului de Politie. 

Decizia vine la aproape doua saptamani dupa ce Curtea de Apel Brasov a respins recursul declarat de Ministerul Afacerilor Interne impotriva sentintei Tribunalului Brasov, pronuntate anul trecut, care anula sanctionarea lui Chivu cu trecerea intr-o functie inferioara.

Dupa zeci de termene, Tribunalul Brasov i-a dat castig de cauza lui Catalin Chivu, in septembrie 2014, insa Ministerul de Interne a contestat decizia la Curtea de Apel Brasov. 

Pe data de 25 februarie a.c., judecatorii Curtii i-au dat dreptate tot ofiterului, admitand definitiv ca schimbarea sa din functia de inspector-sef a fost una illegala si dispunand repunerea pe functie si plata drepturilor salariale restante, aferente functiei.

Dupa demitere, Chivu a fost desemnat sa-si desfasoare activitatea in cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din IPJ Braila.

Reamintim faptul ca, pana astazi, la comanda Politiei s-a aflat cms. sef Condruz Valentin, dupa ce, la inceputul lunii februarie, Mircea Relu Vizitiu a fost mutat, la cerere, pe postul de adjunct al Politiei Constanta.

Comentarii

comentariu

About the Author