Published On: vin, Mar 13th, 2015

EXCLUSIV Mortu, seful CJ, nu a vizitat un santier de la Spitalul Judetean pentru ca trebuia sa calce in noroi

Share This
Tags

Viorel MortuPresedintele interimar al Consiliului Judetean, social-democratul Viorel Mortu, pare sa uite ca se afla in fruntea unui judet care pana in urma cu 6 luni a fost condus de arogantul si "atotstapanitorul" Gheorghe Bunea Stancu, cel care de altfel i-a fost si sef de partid.

Intr-un stil pe care nu stiam sa-l caracterizeaza, Mortu nu a vrut, joi, sa viziteze santierul de la Sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean din cauza noroiului in care trebuia sa calce pentru a vedea care este stadiul lucrarilor.

Dupa ce a facut o vizita fulgel in spital, seful CJ s-a urcat in masina si a oprit in extremitatea dreapta a unitatii spitalicesti, unde, dupa spusele sale, peste 3 luni va fi inaugurata Sectia de Cardiologie interventionala.

Vazand ca noroiul pare de netrecut, Mortu a coborat geamul autoturismului si l-a intrebat pe unul dintre muncitori despre modul in care decurg lucrarile, ca un satrap veritabil. PSD-istul s-a multumit cu un "E bine, sefu!", intorcandu-se la sediul Consiliului Judetean.

Mon Cher, nu-ti place in noroi?

Comentarii

comentariu

About the Author