Published On: vin, Mar 13th, 2015

Draghincescu il face praf pe primar: Simionescu si-a batut joc de braileni! DNA sa verifice toata activitatea Primariei

Share This
Tags

Simona Draghincescu (14)* Draghincescu spune ca ii va solicita directorului SUPAGL, Dan Apostol, explicatii, in sedinta Consiliului Local, cu privire la contractele incheiate de institutie pentru serviciul de ecarisaj * DNA Galati face verificari cu privire la un astfel de contract, derulat in perioada 2010-2014 *

Consilierul local Simona Draghincescu (PNL) considera ca procurorii anticorputie ar trebuie sa verifice toata activitatea Primariei, sustinand ca exista «numeroase semne de intrebare» legate de licitatiile organizate de municipalitate sub mandatul lui Aurel Simionescu.

«Ma asteptam ca DNA sa vina mai demult, insa mai bine mai tarziu decat niciodata. Eu nu vreau sa aduc vreo acuzatie cuiva, astept rezultatul verificarilor, si cu siguranta procurorii vor spune daca a fost ceva ilegal sau nu. Cred ca DNA ar trebui sa extinda verificarile  fata de tot ce inseamna Primaria Braila», a declarat Draghincescu.

Fostul candidat independent la Primarie mai spune ca desi s-au cheltuit de-a lungul anilor sume colosale pentru strangerea maidanezilor de pe strazi, orasul a fost acaparat de cainii fara stapan.

«Faptul ca orasul e in continuare plin de maidanezi chiar daca s-au cheltuit zeci de miliarde dovedeste ca administratia Simionescu si-a batut joc de braileni. Cum sa cheltui 1 milion de lei in fiecare an si numarul cainilor sa creasca ? Nu e dezinteres fata de cheltuirea banului public ? Sau poate e altceva. Toate aceste anomalii s-au intamplat mai ales in mandatul primarului Simionescu. Am sa intreb public ce s-a intamplat cu acesti bani», a mentionat consilierul local.

Draghincescu nu crede ca primarul Simionescu va avea o reactie publica cu privire la verificarile efectuate de DNA la Primarie sau la institutiile din subordinea edilului, lasand sa se inteleaga ca acesta ar fi las.

«Domnul primar nu a avut niciodata vreo reactie atunci cand au fost probleme. Simionescu nu recunoaste niciodata nimic. Cu siguranta, mai devreme sau mai tarziu, va spune ca el nu are nicio legatura si ca doamna viceprimar Ciocan s-a ocupat de problema maidanezilor», a concluzionat Simona Draghincescu.

Reamintim faptul ca procurorii DNA Galati au solicitat Primariei o serie de documente, care le-au fost deja transmise, totodata acestia verificand si modul in care s-a derulat contractul pentru prinderea maidanezilor din municipiu, incheiat intre Serviciul de Utilitate Publica, de Administrare si Gospodarire Locala si o firma detinuta de Vasile Horez, un personaj cu trei condemnari penale ce insumeaza 8 ani de puscarie efectiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-