Published On: mar, Mar 3rd, 2015

DE CE EU? – Bilete disponibile de maine, ora 12.00, la Agentia Teatrala a TMF

Share This
Tags

poza de ce euPremiera celui mai asteptat film romanesc al anului, thrillerul politic “De ce eu?”, in regia lui Tudor Giurgiu, unde rolul procurorului Panait este interpretat de actorul Emilian Oprea, este programata la Braila pe 5 martie, de la ora 19.00, la Casa Tineretului. “De ce eu?” a avut premiera mondiala la Festivalul de la Berlin si va rula in cinematografele din Romania din 27 februarie.

De maine, 4 martie, ora 12.00, la Agentia Teatrala a Teatrului ”Maria Filotti” vor putea fi achizitionate bilete pentru film, iar pretul unui bilet fiind de 10 lei.

Filmul surprinde cazul real al tanarului procuror Cristian Panait, care s-a sinucis in 2002, la doar 29 de ani, dupa ce asupra lui s-au exercitat presiuni pentru a-si ancheta un coleg. Cristian (Emilian Oprea) este un tanar procuror idealist care incearca sa rezolve un complicat caz de coruptie in tumultuosul context social-politic din Romania anilor 2000. El investigheaza cazul unui coleg procuror suspectat de luare de mita, fals si uz de fals, sustragere de documente. Ancheta are insa implicatii la nivel extrem de inalt si ii spulbera tanarului magistrat increderea in justitie. Incercand sa descopere adevarul, Cristian intra intr-o zona periculoasa si se expune unor revelatii dureroase si neasteptate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-