Published On: mie, Mar 4th, 2015

Danielescu, seful invatamantului brailean – trimis in judecata de procurorii DNA, A DEMISIONAT

Share This
Tags

iulian danielescuIulian Danielescu, inspectorul scolar general al ISJ Braila, si-a dat demisia din functie, conform informatiilor obtinute de Infobraila. Ministrul Educatiei i-a aprobat lui Danielescu demisia pe care acesta a depus-o la sfarsitul lui 2014.

Reamintim faptul ca, in urma cu doar cateva zile, Danielescu, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu, declara pentru Infobraila, intrebat daca va demisiona din functie, ca nu va lua o astfel de decizie, ba mai mult decat atat ca va participa la concursul organizat de Ministerul Educatiei, in perioada 11-20 martie, pentru functia de inspector scolar general al ISJ, dorindu-si un nou mandat in fruntea invatamantului brailean.

"Si ce daca sunt trimis in judecata? Nu mai exista prezumtia de nevinovatie? Nu demisionez! Astept cu mult interes judecata. In instanta, am sa-mi dovedesc nevinovatia", preciza seful invatamantului brailean.

Iulian Danielescu, un consilier din Ministerul Educatiei, un functionar din cadrul ISJ, dar si 5 profesori braileni (printre care si Veronica Picus-inspector de informatica, in functie), au fost trimis in judecata de procurorii DNA Galati, pentru abuz in serviciu, acestia intervenind pentru ca unei eleve de la Liceul "Nicolae Iorga" sa ii fie modificata nota la purtare, astfel incat sa nu fie exmatriculata.

Pe data de 8 octombrie 2014, procurorii DNA au efectuat perchezitii la doua licee din Braila, printre care si Liceul "Iorga", dar si la sediul Inspectoratului Scolar Judetean, in aceeasi zi fiind dus la sediul DNA Galati, pentru audieri, si Iulian Danielescu, seful ISJ.

 

Comentarii

comentariu

About the Author