Published On: vin, Mar 13th, 2015

Damian (PSD) despre Mihai Danut: Deontologii sa dea inapoi banii primiti in campanie de la Diacomatu, bani furati de la ANRP

Share This
Tags

Doru-Damian-e1302899851414 copyDoru Damian, purtatorul de cuvant al PSD, i-a raspuns, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, senatorului Mihai Danut, presedintele PC, care in ultima perioada i-a atacat extrem de dur pe social-democrati, lasand sa se inteleaga ca liderul conservatorilor ar fi primit bani, in campania electorala din 2012, de la Sergiu Diacomatu, candidat independent la sefia CJ in acel moment.

"Am citit niste declaratii din 2012 cand domnul Mihai Danut isi exprima sustinerea fata de Diacomatu. (…) Eu i-as ruga pe deontologi mai bine sa isi aminteasca de momentele in care il sustineau pe un domn Diacomatu. Unii care s-au infruptat din fructele lui Diacomatu. Exista acuzatii ca Diacomatu si-a insusit 7,5 milioane de euro, ori banutii aceia s-au folosit din plin in campania electorala din 2012. Atunci s-au platit tot felul de chestii. Deontologii de meserie sa restituie banii statului, bani furati de la ANRP", a precizat Damian.

Social-democratul a spus ca, in calitatea sa de purtator de cuvant al PSD, a stat, timp de 10 ani, langa cei care au condus partidul, inclusiv langa Gheorghe Bunea Stancu, subliniind ca nu este "nici instanta morala, nici de judecata" pentru a stabili cine a incalcat legea si cine nu. Aceasta declaratie vine la o saptamana dupa ce Danut a postat pe o retea de socializare o poza in care Damian apare langa Bunea Stancu, cu mentiunea: "mai bine in stratosfera decat cot la cot cu partea penala a PSD sau dand picioare in gura jurnalistilor!"

Comentarii

comentariu

About the Author