Published On: mar, Mar 17th, 2015

COMPORTAMENT DE GOLAN Varga a amenintat un batran de 74 de ani ca va fi injunghiat

Share This
Tags

declaratie varga

* Deputat PNL, comportament de golan * Varga a amenintat un batran ca va fi injunghiat *

“Marele” liberal Vasile Varga avea un comportament de “cappo di tutti capi” chiar si atunci cand nu statea pe un fotoliu caldut din Parlament, obtinut cu sprijinul baronului Bunea Stancu, ci doar pe mormanele de bani care pun la respect un intreg oras.

Un document intrat in posesia Ziarului Infobraila arata modul in care Varga intelege sa isi faca drum prin politica, izbindu-i de toti peretii pe cei care nu cred in ce crede el. Desi, prin oras, se discuta de ani de zile ca deputatul PNL n-are mila atunci cand vine vorba de propriile interese, documentul dovedeste ca nu este inmuiat nici macar de varsta inaintata a celor care-l calca pe batatura.

«De ce ma amenintati la varsta mea de 74 de ani ca sa fiu atent ca daca voi mai reclama pe cineva sa nu ma pomenesc cu un cutit in spate?», asa incepe o scrisoare pe care in urma cu 10 ani i-a trimis-o un barbat, fost inspector de stat in perioada comunista, PNL-istului.

Totul a inceput in sediul PNL, in 2005, cand batranul a venit pentru a primi sprijin in demersul sau de a apara mai multi braileni “tepuiti” de o banca. In momentul in care l-a vazut in fata ochilor, deputatul Varga s-a inrosit la fata si i-a spus sa plece imediat din sediu, ca altfel va pune sa fie dat afara cu forta.

Nea Grigore nu s-a lasat cu una cu doua, stand si ascultand toate injuriile si amenintarile pe care Varga le profera. Dupa cum spune batranul in scrisoare, deputatul l-a atentionat ca se poate trezi oricand cu un cutit in spate daca mai reclama pe cineva, ceea ce completeaza tabloul lui Varga. Cum sa ameninti in modul acesta o persoana care te deranjeaza? Cum sa ai un astfel de comportament si sa stai bine mersi, pe banii brailenilor, in Parlament, aparat de celebra imunitate? Sau pentru asta o fi vrut Varga sa ajunga parlamentar, pentru protectie.

Braileanul amenintat ca-n vremurile lui Terente mai aminteste in scrisoare si de activitatea profesionala a lui Vasile Varga, cea de notar. Ilegalitate este cuvantul cheie in aceasta privinta.

«Dumneavoastra ca notar de stat sau notar public ati dovedit pe langa inteligenta nativa si pregatirea profesionala o serie de ilegalitati in intocmirea actelor notariale, cat nu au facut toti notarii din Braila la un loc pagubind statul cu zeci si sute de milioane taxe si impozite neplatite bugetului», scrie batranul.

Scrisoarea se incheie cu o intrebare, cel mai probabil retorica, despre a carui subiect vom mai vorbi: «Pot sa va dau zeci de exemple dar ma rezum la unul singur care v-a deranjat atat de mult si anume actul de vanzare-cumparare dintre SC Tracon SRL si firma fantoma SC Valgab SRL prin care s-a instrainat suprafata de… (neinteligibil) din Bd. Independentei prin incalcarea art. 136 al. 4 din Constitutia Romaniei, cu scutire de sulta. Ce aveti de spus?”

Chiar asa, ce aveti de spus domnule Vasile Varga, deputat si notar.

Comentarii

comentariu

About the Author