Published On: vin, Mar 20th, 2015

Bulibasa Varga nu se lasa!

Share This
Tags

Varga_geaca_watermark_infobraila_deschidereDezvaluirile Infobraila vor continua, indiferent de cate telefoane va da deputatul liberal Vasile Varga unor cunoscuti sau apropiati de-ai mei. Ma si amuza stilul bulibasei PNL, care crede ca totul este de vanzare, insa mai tare ma incanta faptul ca un oras intreg se simte razbunat!

Ca oamenii care isi cumpara haine de la "3,8" descopera ca presupunerea lor despre vasile Varga este corecta: ca este un potlogar care se credea, alaturi de alt potlogar – Gheorghe Bunea Stancu, stapanul orasului. De altfel, cei doi au fost tovarasi intr-o afacere cu un nume pe care DNA l-a adus pe buzele intregii Romanii: Bursagrirom.

Curajos nevoie mare, Varga s-a asociat prin intermediul fiicei lui nelegitime cu Bunea Stancu si afacerile le-au mers struna! Dar despre asta, veti citi in numerele viitoare ale ziarului.

Ce vrea Varga de la mine? Simplu. Sa-l scot de sub lumina reflectoarelor. Este speriat ca un sobolan surprins in camara. Imi transmite ca tine la mine, ca vrea sa ne impacam. Telenovela in toata regula, nu altceva!

Poate omul are dreptate si eu sunt un hain fara suflet. Haideti sa analizam impreuna si sa decidem, tot impreuna.

Cu foarte multi ani in urma, cand aveam un blog amarat, am scris despre Varga. Si nu de bine. M-a sunat si m-a injurat, ca-mi permit sa scriu de el. A insistat sa ne vedem si l-am refuzat. Ne-am intalnit pana la urma, intr-o maniera tipica pentru Varga. Un interlop m-a chemat sa-mi dea niste informatii, dar acolo a aparut Varga. Si discutia a avut loc. Am luat si spaga: un pahar de apa plata Vittel! Si mai recunosc ca mi-a fost frica!

Cu mai putini ani in urma, cand eram consilierul personal al primarului Cibu, Varga m-a sunat deranjat de faptul ca nu primea un document de la edil, act de care avea nevoie Husein Tekinalp pentru a obtine un credit urias. Nu era in regula din cauza faptului ca existau semnale ca Tekinalp ar finanta un partid extremist din Turcia. L-am sfatuit pe Cibu sa nu riste, asa ca semnatura nu a aparut. Mai tarziu, Cibu a semnat atat pentru Teatrul « Maria Filotti » cat si pentru Piata Concordia. Cum s-au inteles este, deocamdata, treaba lor, dar daca Infobraila va obtine documente legate de aceste tranzactii dubioase le vom publica fara frica!

Poate si din cauza asta a urmat un val de atacuri care seamana cu ce scriu gunoaiele de la PNL astazi, comentand la articolele despre Varga din Infobraila. Eram gandacul, viermele, alcoolicul. Totul a culminat cu faptul ca un alt interlop – Varga este un las si are o slabiciune pentru interlopi,  m-a pus la punct, amenintandu-ma chiar in sediul de campanie al PNL din 2008 ca o patesc daca il mai supar pe "tatutu".

Cibu a intervenit atunci si m-a convins ca Varga poate e nervos din cauza campaniei electorale si nu e cazul sa fac plangere. Nu stiam atunci de ce Cibu a intervenit pentru Varga, dar acum stiu! Si veti sti si voi, cititorii Infobraila, dupa ce vom publica informatii pe care inca le verificam!

Cu si mai putini ani in urma, pe un vapor, a avut loc o intalnire in care Varga il trada politic pe partenerul sau, Gheorghe Bunea Stancu. Cand a aflat ca stiu despre asta s-a repezit la Stancu si i-a spus sa aiba grija ca "chiorul" de Iordache il inregistreaza cand vorbeste cu el. Aici, trebuie sa recunosc, Varga a avut dreptate.

Acelasi tip de amenintare discreta a unui interlop care brusc si-a adus aminte cat de mult il iubeste pe Varga. Si au inceput sa curga din nou invectivele. Si curg si la ora la care scriu aceste randuri. De ce? Din credinta absurda ca mizeriile si amenintarile ma vor speria si ca nu vom mai publica nimic despre caracatita care a cuprins Braila.

Judecand aceste aspecte, voi, cititorii Infobraila, credeti ca dezvaluirile despre smecherii Brailei trebuie sa se opreasca? Ar trebui sa cedam in fata unora care vor sa stea la butoanele unui oras pe care sa-l suga de bani, de case, de tot ce are de valoare?

Comentarii

comentariu

About the Author