Published On: lun, Mar 9th, 2015

Batrana din Braila disparuta dintr-un spital brasovean a fost gasita moarta pe un camp

Share This
Tags

bunica-2015030820

UPDATE: Batrana a fost gasita moarta, duminica seara, de politisti, pe un camp din apropiere de Brasov.

O batrana in varsta de 82 de ani, originara din Braila, care sufera pierderi de memorie, este cautata de politisti, dupa ce, sambata, a fost lasata sa plece in pijamale si papuci dintr-un spital din Brasov, rudele femeii precizand ca aceasta a fost insotita de o infirmiera care s-a oferit sa o duca la un taxi.

Conform politistilor brasoveni, Ioana Caloian a fost transferata, sambata, cu ambulanta de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov la Spitalul "Tractorul", unde braileanca a refuzat internarea, parasind de bunavoie unitatea spitaliceasca, fara a mai reveni.

Femeia care locuia in Braila a fost luata de cateva saptamani de rude in Brasov, iar acum e posibil sa isi doreasca sa se intoarca acasa cu trenul.

In momentul disparitiei, batrana purta o bluza de pijama alba, pantaloni de trening portocalii si papuci de casa.

Familia Ioanei Caloianu a lipit si afise cu fotografia acesteia pe zeci de stalpi din Brasov, cerand ajutorul locuitorilor pentru a o gasi.

La randul sau, directorul medical al spitalului din Brasov, Daniela Neculoiu, a declarat pentru Mediafax ca a fost deschisa o ancheta interna in acest caz.

Medicul a precizat ca batrana era constienta si orientata tempo-spatial, iar legal, in momentul in care a semnat ca nu doreste internarea, nu poate fi oprita sa plece din spital, insa "omeneste" ar fi trebuit oprita pana la sosirea apartinatorilor, mai arata sursa citata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-