Published On: lun, Mar 9th, 2015

Batrana din Braila disparuta dintr-un spital brasovean a fost gasita moarta pe un camp

Share This
Tags

bunica-2015030820

UPDATE: Batrana a fost gasita moarta, duminica seara, de politisti, pe un camp din apropiere de Brasov.

O batrana in varsta de 82 de ani, originara din Braila, care sufera pierderi de memorie, este cautata de politisti, dupa ce, sambata, a fost lasata sa plece in pijamale si papuci dintr-un spital din Brasov, rudele femeii precizand ca aceasta a fost insotita de o infirmiera care s-a oferit sa o duca la un taxi.

Conform politistilor brasoveni, Ioana Caloian a fost transferata, sambata, cu ambulanta de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov la Spitalul "Tractorul", unde braileanca a refuzat internarea, parasind de bunavoie unitatea spitaliceasca, fara a mai reveni.

Femeia care locuia in Braila a fost luata de cateva saptamani de rude in Brasov, iar acum e posibil sa isi doreasca sa se intoarca acasa cu trenul.

In momentul disparitiei, batrana purta o bluza de pijama alba, pantaloni de trening portocalii si papuci de casa.

Familia Ioanei Caloianu a lipit si afise cu fotografia acesteia pe zeci de stalpi din Brasov, cerand ajutorul locuitorilor pentru a o gasi.

La randul sau, directorul medical al spitalului din Brasov, Daniela Neculoiu, a declarat pentru Mediafax ca a fost deschisa o ancheta interna in acest caz.

Medicul a precizat ca batrana era constienta si orientata tempo-spatial, iar legal, in momentul in care a semnat ca nu doreste internarea, nu poate fi oprita sa plece din spital, insa "omeneste" ar fi trebuit oprita pana la sosirea apartinatorilor, mai arata sursa citata.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-