Published On: vin, Mar 20th, 2015

Adolescenta de 14 ani a fugit cu pasaportul de acasa! Parintii o cauta disperati

Share This
Tags

disparuta STEFANESCU ALEXANDRA

Alexandra Stefanescu, o adolescenta de 14 ani, este de negasit de 2 zile, dupa ce, miercuri, 18 martie, in jurul orei 07.45, a plecat spre scoala fara sa mai revina acasa.

In aceeasi zi, tatal fetei a sesizat la Politie disparitia, iar in urma cercetarilor preliminare s-a stabilit ca Alexandra nu a participat la cursuri si ca are asupra sa actul de identitate si pasaportul turistic.

Anul trecut, in luna aprilie, adolescenta a mai plecat de la domiciliu fara sa-si anunte parintii, fiind gasita a doua zi la o prietena.

Semnalmente: înaltime 175 cm, constitutie slaba, fata ovala, par saten tuns scurt, fara semne particulare.

La data plecarii, era îmbracata cu hanorac din fas crem, pantaloni de culoare maro si încaltata cu cizme din piele neagra, având asupra ei un rucsac negru.

Politistii Biroului Urmariri au solicitat urmarirea la nivel national a minorei si, în prezent, desfasoara activitati pentru gasirea si încredinţarea ei familiei.

Cine poate da informatii despre locul unde se afla aceasta este rugat sa anunte la cea mai apropiata unitate sau subunitate de politie sau la numarul pentru urgente 112.

Comentarii

comentariu

About the Author

-