Published On: mie, Feb 18th, 2015

Weekend dedicat copiilor la TMF

Share This
Tags

Scena de la Festivalul de TeatruTeatrul Maria Filotti dedica programul acestui sfarsit de saptamana copiilor, parintilor si bunicilor acestora.

Astfel, vineri 20 februarie, de la ora 12.00, la Casa Tineretului se va pune in scena spectacolul “Vaniusa”,  o reusita adaptare dupa un basm rusesc, in regia regretatului actor, Bujor Macrin. Cu o distributie valoroasa, Dan Moldoveanu, Emilia Mocanu, Flori Popa, Catalina Nedelea, Ana Zubcu, Costica Burlacu, Valentin Terente, acest spectacol a reusit de la prima sa reprezentatie din 29 noiembrie  2009, sa starneasca  imaginatia si fantezia celor mici, iar celor maturi sa le readuca in suflet bucuria, bogatia si intelepciunea povestilor copilariei,unde Binele invinge Raul.

Sambata, 21 februarie, de la ora 18.00 la Sala Studio, este prezentata cea mai recenta premiera “Indoiala” de John Patrick Shanley, un text premiat cu Premiul Pullitzer pe 2005, pentru Dramaturgie, cu o distributie de exceptie: Emilian Oprea, Liliana Ghita, Corina Moise si Ramona Ginga, in regia lui Eugen Gyemant si scenografia Cristinei Milea.

Duminica, 22 februarie, de la ora 11.30 la Casa Tineretului, copiii sunt invitati sa traiasca momente unice la piesa,” Bagheta Magica “, un spectacol de magie cu scenariul si regia semnate de Andrei Teasca, regizat de binecunoscutul actor si magician Andrei Teasca si interpretat cu daruire si devotament de actori Narcisa Novac, Corina Bors si Adrian Stefan.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-