Published On: vin, Feb 20th, 2015

VIDEO: ZI DE FOC in judetul Braila. Pompierii au stins cinci incendii in 24 ore

Share This
Tags

incendiu-fermaZi grea pentru pompierii braileni. Intr-un interval de 24 ore, acestia au intervenit pentru lichidarea a cinci incendii. Joi, 19 februarie, subunitatile Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” al judetului Braila s-au luptat ore intregi cu flacarile.

La ora 10.30, Detasamentul 1 de pompieri Braila a intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apa si spuma pentru limitarea si lichidarea unui incendiu la o cladire dezafectata, unde a functionat o bine-cunoscuta moara, respectiva Moara „Nicolae Balcescu. Imprejurarea care a dus la producerea incendiului a fost crearea intentionata sau din culpa a conditiilor de a genera incendiu, de persoane neidentificate. Daunele totale ale incendiului reprezinta cca. 75 mp. planseu tip sandwich confectionat din dulapi din scandura captusit cu stuf, instalatie electrica dintr-o camera de comanda si un electromotor dezafectat.

Garda de interventie Faurei a intervenit la ora 15.00 pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscata pe un teren viran in apropierea unei statii de epurare a apei din localitate. Cauza probabila de producere a incendiului a fost un foc deschis in spatii deschise lasat nesupravegheat. A ars vegetatia uscata pe o suprafata de cca. 100 ha.

In jurul orei 16.40, un echipaj din cadrul Detasamentului 1 de pompieri Braila a intervenit pentru limitarea si lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata pe soseaua dig Braila – Galati. Cauza probabila de producere a incendiului a fost aruncarea de resturi de tigara aprinsa de persoane aflate in trafic. A ars vegetatia uscata pe o suprafata de cca. 300 mp.

Pompierii braileni au mai intervenit pentru stingerea a doua incendii care au avut loc la doua locuinte si la un garaj din municipiu.

In jurul orelor  21.20, Detasamentul 1 de pompieri Braila a intervenit cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma pentru limitarea si lichidarea unui incendiu la o locuinta de pe str. Alexandru Davila din municipiul Braila. Imprejurarea care a dus la producerea incendiului a fost un cos de fum deteriorat. Au ars aproximativ 8 mp. de asteriala scandura invelita cu tabla. De asemenea, la ora 22.40, acelasi detasament a intervenit cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma pentru limitarea si lichidarea unui incendiu la o locuinta de pe str. Marului din municipiul Braila. Imprejurarea care a dus la producerea incendiului a fost un cos de fum necuratat de funingine. A ars un metru patrat bazie din lemn.

In dimineata zilei de 20 februarie, in jurul orei 03.30, Detasamentul 1 de pompieri Braila a intervenit cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma pentru limitarea si lichidarea unui incendiu la un garaj de pe str. Lebedei din municipiul Braila. Imprejurarea care a dus la producerea incendiului a fost crearea intentionata sau din culpa a conditiilor de a genera incendiu, de persoane neidentificate. Au ars materiale din mase plastice si lemn din interiorul garajului. Nu s-au inregistrat victime.

Comentarii

comentariu

About the Author

-