Published On: vin, Feb 20th, 2015

VIDEO Tudose, despre numirea PSD-istului Avram la Eco Dunarea: Daca cineva crede ca Avram isi va putea permite sa se abata de la lege e inconstient

Share This
Tags

Mihai Tudose 1Liderul PSD Braila, deputatul Mihai Tudose, a precizat, legat de alegea consilierului judetean PSD Ionel Avram, fost director economic al uneia dintre firmele controlate de Bunea Stancu, in functia de presedinte al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "ECO Dunarea Braila" ca stia de intentia acestuia de a candida pentru aceasta functie, precizand ca "daca cineva crede ca isi va putea permite sa fie neatent, e inconstient".

"Stiam intentia domnului Avram de a candida. Alegerea a fost facuta de membrii unui ONG. Cred ca putem pleca de la premisa de buna credinta. Domnul Avram nu este implicat, nu a fost citat nici ca martor, in vreun dosar al lui Bunea Stancu. Iar daca cineva crede ca pe un post ca genul celui pe care il ocupa domnul Avram isi va putea permite sa fie neatent, inseamna ca nu are TV, nu si-a platit cablul sau e inconstient", a spus Tudose.

VEZI VIDEO

Comentarii

comentariu

About the Author