Published On: mie, Feb 25th, 2015

VIDEO Petrus Comarzan, un tanar brailean, ucis in Sicilia. Barbatul avea 36 de ani

Share This
Tags

brailean accidentatPetrus Comarzan, un tanar brailean, in varsta de 36 de ani, a fost lovit mortal de o masina, care l-a proiectat intr-un zid de pe marginea soselei, duminica seara, in orasul italian Carini, in regiunea Palermo, in timp ce se afla pe trotuar.

Soferul, un cetatean italian din localitatea Torretta, de 27 de ani, a fugit de la locul accidentului, insa a fost identificat si prins de politisti dupa doar cateva ore, insa instanta a decis sa-l elibereze, pana vor sosi rezultate autopsiei.

Mama braileanului spune ca trupul neinsufletit al lui Petrus a fost gasit de un trecator, care a si anuntat Politia. Tanarul plecase din tara in urma cu 10 ani, muncind in constructii. Ultima data cand a venit in Romania a fost in urma cu 3 ani.

Din cauza faptului ca victima nu avea asupra sa acte de identitate sau telefonul mobil, oamenii legii au reusit sa afle cine este tanarul ucis abia luni, cand sotia lui Comarzan s-a prezentat la sediul Politiei din Carini pentru a-i reclama disparitia.

Corpul neinsufletit va fi adus in tara sambata la ora 12.00.

Comentarii

comentariu

About the Author

-