Published On: sâm, Feb 28th, 2015

VIDEO Deputatul Marian Dragomir (PSD), “vedeta” in presa centrala: A vorbit despre evolutia omului de la vanator la…politician

Share This
Tags

Marian DragomirO declaratie a deputatului PSD de Braila, Marian Dragomir, facuta de la tribuna Camerei Deputatilor, a fost subiectul mai multor articole din presa centrala. Social-democratul a contribuit la dezbaterile parlamentare asupra modificarilor la Legea Vanatorii, adoptata, miercuri, de camera inferioara a Parlamentului, explicand cum omul a evoluat de la vanator…la politician.

"Omul a fost prima data vanator si apoi agricultor si in final a devenit si politician", a explicat Dragomir, cu patos, in Parlament.

Contactat telefonic de jurnalistii Infobraila, deputatul a explicat ca a facut aceasta declaratie pentru a le atrage atentia colegilor deputati, care au spus ca vanatul aduce pagube agriculturii, ca "oamenii au intrat peste terenul vanatului", si nu invers: "Prima data omul a fost vanator si apoi a inceput sa cultive terenul, apoi a fost negustor si apoi a inceput sa speculeze si in final a ajuns si politician".

Marian Dragomir, in varsta de 39 de ani, este membru al Comsiei pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice din Camera Deputatilor, iar in perioada 2008-2012 a fost consilier municipal.

Comentarii

comentariu

About the Author