Published On: joi, Feb 26th, 2015

VIDEO Braileanul de 200 kg, scos de pompieri din apartament, a murit la spital

Share This
Tags

Supraponderal BrailaUPDATE: Priceputu Costel a decedat in urma cu cateva ore la Spitalul Sf. Spiridon din Braila. Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat cu ajutorul pompierilor la morga, unde se va efectua autopsia.

Operatiune dificila pentru pompierii braileni care au actionat joi dimineata la locuinta unui barbat, din cartierul Obor, pentru a-l transporta pe acesta la spital.

Priceputu Costel, in varsta de 56 de ani, cantareste aproximativ 200 kg si avea nevoie urgenta de ingrijiri medicale de specialitate.

Barbatului i s-a facut rau inca de miercuri seara atunci cand, o ambulanta de la Spitalul Judetean Braila a venit pentru a-i oferi ingrijiri medicale.

Joi dimineata, doua echipaje ISU au intervenit pentru a transporta bolnavul la spital.

10 pompierii au ajutat la scoaterea acestuia din apartamentul situat la etajul 4. Deoarece spatiul de pe casa scarii era foarte ingust, pompierii au fost nevoiti sa scoata targa pe brate, chinuindu-se zeci de minute.

Ambulanta sosita la fata locului a fost complet modificata pentru ca barbatul sa incapa in interiorul autospecialei.

Dupa mai bine de o ora, barbatul a fost urcat in ambulanta si transportat in conditii de siguranta la spital, acolo unde a primit ingrijiti medicale.

“Barbatul sufera de multiple afectiuni de organe pornind de la diabet dar a acuzat si dureri de tip anginos drept pentru care aseara am recoltat probele necesare si le-am dus la spital unde s-a confirmat un diagnostic in sensul cardiologic si acum il vom transporta la UPU pentru tratament ulterior”, a declarat Viorica Uscatu, manager SAJ Braila.

Braileanul a fost internat direct la sectia de cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Braila, acum aflandu-se la unitatea speciala de terapie intensiva coronarieni unde medicii ii aplica tratamentul necesar.

Comentarii

comentariu

About the Author

-