Published On: mar, Feb 24th, 2015

VIDEO Braileanca, mama a doi copii, ucisa cu sange rece: Cadavrul a fost gasit chiar de sotul victimei / Criminalul este in libertate

Share This
Tags

stoian marcela 2

Durere fara margini pentru o familie din comuna braileana Gradistea. Stoian Marcela, in varsta de 40 de ani, mama a doua fetite, a fost gasita moarta, pe marginea unei ulite laturalnice din localitate, chiar de catre sotul acesteia.

In jurul orei 22.00, barbatul, ingrijorat ca sotia, vanzatoare la un magazin – proprietate personala, intarzia suspect de mult, a plecat sa o caute, fiind sigur ca o va intalni pe drumul pe care obisnuia sa vina spre casa. Dupa cateva minute bune, si-a gast sotia intr-o balta de sange, langa un teren viran.

Imaginea l-a doborat pe barbat, pravalindu-se asupra cadavrului si urlandu-si durerea.

Politistii ajunsi la fata locului au izolat zona si au luat la puricat fiecare coltisor din localitate, mergand din poarta-n poarta pentru a vedea daca exista sateni care au informatii verificabile despre oribilul omor. Pana in acest moment, nu se cunoaste daca este vorba despre un criminal sau mai multi, oamenii legii nereusind sa contureze o lista a suspectilor.

Marcela a fost trantita la pamant de agresor si lovita de mai multe ori in zona capului, cu o scandura, pe care criminalistii au gasit-o la cativa metri de cadavru, manjita cu sange. In urma autopsiei, legistii au stabilit ca femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral complex, avand de asemenea si mana rupta, un posibil semn ca, desi secatuita de puteri, a incercat sa scape cu viata din teribilul atac. Din geanta, Marcelei i-au fost furati banii, putin peste 100 RON, dar nu si telefoanele mobile.

Unii localnici spun ca cel care i-a curmat viata in acest mod femeii provine din comunitatea de rromi din Gradistea, politistii investigand si aceasta pista.

Vom reveni cu amanunte!

Comentarii

comentariu

About the Author