Published On: mie, Feb 4th, 2015

VIDEO Barsanel, posibil transfer la CF Braila

Share This
Tags

barsanelCF Braila este la un pas de a reusi primul transfer al iernii. Dupa ce si-au rezolvat, in mare parte, problemele financiare, Primaria promitand ca va da bani in continuare la fotbal, echipa condusa de Alin Panzaru a inceput pregatirea si conducerea clubului este la un pas sa rezolve un prim transfer, pe un post la care Braila are de suferit.

Fundasul central, George Barsanel, component, in tur, al lotului Gloria Buzau se afla in negocieri cu conducerea celor de la la CF Braila.

Bucuresteanul, in varsta de 26 de ani, a mai evoluat pana acum la FCM Targoviste, Gloria Bistritei iar in acest sezon la Gloria Buzau.

In momentul de fata fotbalistul se afla in discutii avansate cu echipa braileana, acesta urmand sa evolueze sub comanda lui Alin Panzaru, in amicalul de miercuri, impotriva celor de la Dunarea Calarasi.

Cu toate ca cele doua parti nu au semnat un contrat pana in momentul de fata atat conducerea clubului cat si jucatorul s-au aratat incantati de viitoarea colaborare.

Barsanel a efectuat deja un antrenament alaturi de jucatorii de la CF Braila iar trasnferul sau la echipa condusa de Alin Panzaru ar intari axul central al echipei, acolo unde nu exista decat un fundas central si anume Laurentiu Ivan.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-