Published On: joi, Feb 12th, 2015

UMILITA la Ploiesti! HC Dunarea invinsa la scor de CSM – 34-27 (13-10)

Share This
Tags

HC Dunarea - CSM Ploiesti (9)CSM Ploiesti si Dunarea Braila au deschis etapa a 19 a Ligii Nationale de handbal. Cu toate ca plecau cu prima sansa in aceasta partida, HC Dunarea Braila s-a vazut condusa la Ploiesti inca din primul minut.

Cu un inceput de meci slab elevele Alexandrinei Soare au fost conduse de prahovence la 3 goluri, 4-1 minutul 6. Gazdele au continuat parcursul bun pana la 9-6, insa brailencele au marcat de patru ori consecutiv iar in minutul 24 Horjea aduce pentru prima oara Dunarea la conducere, 9-10.

Dupa 9 minute fara gol ploiestencele isi revin si intra la pauza cu un avans de 3 goluri, in timp ce brailencele nu au reusit sa marcheze in ultimele 6 minute, tabela aratand dupa 30 de minute de joc 13-10.

Cu gandul la plimbarea de la Paris, elevele Alexandrinei Soare au fost absente in a doua parte a meciului ajungand sa fie conduse si la 10 goluri, 30-20.

Cu multe faze individuale ale lui Moldovan si Horjea iar cu Perianu complet absenta, HC Dunarea a aratat cel mai slab joc din acest retur. Cu multe ratari si greseli tehnice, cu o aparare extrem de slaba in care au format culoare mari pentru adversare, brailencele au suferit o noua infrangere in fata unei echipe din partea a doua a clasamentului.

Jocul Ploiestiului nu a stralucit insa gazdele au gasit solutiile tehnico tactice pentru a putea invinge HC Dunarea impunandu-se cu scorul de 34-27.

Dupa acest meci HC Dunarea va face deplasarea la Paris acolo unde in weekend va evolua in Cupa EHF in compania echipei Issy Paris. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-