Published On: lun, Feb 2nd, 2015

Tudose (PSD), ironie la adresa vicelui liberal Danaila: Dupa ultimul vot din CLM, isi poate face adeziune la PSD. PNL era intr-o parte, el in alta parte

Share This
Tags

Tudose 1Liderul PSD, deputatul Mihai Tudose, a ironizat pozitia viceprimarului liberal Alexandru Danaila din ultima sedinta a Consiliului Local, cand vicele a votat o propunere a primarului Simionescu, alaturi de majoritatea formata in jurul PSD, in timp ce consilierii locali PNL si-au votat propria propunere. "Dupa ultimul vot din CLM, Danaila isi poate face adeziune la PSD", a declarat Tudose pentru Infobraila.

"A fost ceva greu de inteles. Pozitia lui Danaila era foarte clara: PNL intr-o parte, iar el in alta parte. Cred ca exista doi oameni in PNL care il ajuta sa aiba acest comportament", ne-a spus social-democratul.

Reamintim faptul ca, in sedinta CLM din data de 29 ianuarie, prelungirea termenului in care brailenii pot depune declaratia de impunere privind taxa de salubritate l-a pus intr-o situatie dificila pe viceprimarul Alexandru Danaila (PNL), acesta votand propunerea primarului social-democrat Simionescu, in timp ce consilierii noului PNL, atat liberalii istorici, cat si democrat-liberalii, au votat propria lor propunere. 

La vot, situatia a stat in felul urmator: consilierii din majoritatea PSD si viceprimarul liberal Alexandru Danaila au votat pentru termenul de 28 februarie si impotriva celui de 31 martie, iar 7 consilieri ai opozitiei, inclusiv cei din partidul lui Danaila, au votat pentru termenul de 31 martie si impotriva celui de 28 februarie.

Comentarii

comentariu

About the Author